Magamról

Kövesi Adrienn

Budapesten születtem 1983-ban, katona felmenőkkel. A szabályos keretek, rend és fegyelem, a haza védelme és szeretete volt az alaptanításom. Emellett, búvópatakként, de állandóan jelen volt a családban a természettudományos, gyógyászati, vallási érdeklődés, kereső kutató szellemiség is.  Ezen a talajon nevelkedtem én.  A mérhető anyagi világ megismerésének vágya, egy időre, elvitt a várományos katonai pályámtól. Mérnök, majd kutatómérnök lettem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Természettudományos, elemző beállítottságom mellett mindig is azok érdekeltek a világból, amelyek ily módon aligha közelíthetők meg.

Sok olyan hatás ért, ami miatt át kellett értékelnem mindazt, amit korábban tanultam, így hosszú évek – miközben voltam pultos és nyilvántartó is –munkájának eredményeként úgy éreztem, pályakorrekcióra van szükségem. Ezen a ponton 30 évesen találkoztam Balogh Margit tanárommal, aki által betekintést kaptam a Hawaii kultúrába, Hawai’i Hula táncot és Lomilomi Nui masszázst tanultam és tanulok tőle mind a mai napig. 

Olyan fordulópont volt ez számomra, hogy eldöntöttem, teret adok annak a kis búvópataknak, annak a gyógyítás iránti tiszta szándéknak,ami már felmenőimben is jelen volt. 2017-ben fejeztem be az egy éven át tartó Lomilomi tanulmányimat. 2018-ban érzem idejét a nyitásnak, gyakorlatban próbálom tenni a dolgomat, legjobb tudásom szerint, szeretettel.

HITVALLÁSOM

Végzem, amit végeznem kell, amit végeznem jó és illő, mert a bennem lévő nyugalomérzés igazolja, hogy helyes úton járok. Szeretném, ha hitem akkorára növekedhetnék, mint egy mustármagocska, hogy hegyeket mozdíthassák vele.

(Wass Albert)