A Lomilomi Nui egy ősi Hawai’i masszázs-technika, amely a családokon belül öröklődött és a hagyományokat tiszteletben tartva élt tovább szülőről gyermekre. Az ősi időkben élt Hawai’i emberek megfigyelésiből ered, akik teljes egységben éltek és alkottak a természettel. Volt idejük, és jelenlétük figyelni a természeti elemek áramlását, növények és állatok mozgásait, a növekedés és a gyógyulás folyamatát. Intuitíciójuk által vezetve figyelték a jeleket maguk körül, ráéreztek a szabad áramlás gyógyító erejére.

A Lomilomi Nui masszőr zenére táncol, beolajozott testet érint, alkarjával, kézfejével. Mozdulataiban megjelenik, a tenger hullámzása, a víz ringatására, az érzés ahogyan a hullám felkap, majd finoman visszaenged. Nincs erőltetés, csak a mozgástartományok határainak óvatos közelítése.

Minden masszázs teljesen egyéni, ahogyan minden gyógyulási út is az. A test beszél, megmondja mire van szüksége. A mozdulat gyorsaságát, erősségét, ritmusát,mint egy táncban a pillanatban találja ki, így alkot egy egységet a masszázst adó és a masszázst elfogadó két fél.

A mozgatok és mozgatva vagyok érzése, a ritmikus ismétlődések, és a masszázs teljesen spontán improvizatív jellege lehetővé teszi, hogy ellazult oldott elmén keresztül megérkezhessen az az intuitív tudás, ami tovább haladásunkhoz szükségünk van.

Lomilomi Nui masszázs egy lehetőség, arra, hogy azokon a fájó pontokon , ahol az energia letapadt, begörcsölt, elakadt,gyengéden, szeretettel el, és kimozdítsuk rögzült állapotából. Új lendületet adva az öngyógyító folyamatainknak, közelítjük a test, lélek, szellem természetes egységbe rendeződését. Ezt adja ma nekünk az ősi Hawai’i örökség, a tudás, amely visszavezet a saját gyógyító forrásunkhoz.

Erre az utazásra hívlak!

E komo mai!- Jöjjetek!

Érdeklődés, bejelentkezés, időpont egyeztetés az ekomomai@hawaiiforras.hu email címen vagy az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges:

Érdeklődő neve *

Email cím*

Telefonszám*

Üzenet

*=kötelezően kitöltendő mező

Adatvédelmi Szabályzat és Adatkezelési Tájékoztató elolvasása

Az Adatvédelmi Szabályzatot és Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és elfogadom.*

A Küldés gomb megnyomásával jelen űrlapon megadott adataim tárolására engedélyt adok a weblap üzemeltetőjének.*

A levél elküldéséhez az új adatvédelmi törvény (GDPR) értelmében szükséges a fenti két feltétel elfogadása.

Written by

Hawaii Forrás