Kedves Látogató!

        Köszöntünk oldalunkon, örülünk, hogy ránk találtál! A Hawai’i forrás egy információs gyüjtőoldal, kiindulási pont lehet azoknak akik hozzánk hasonlóan vonzódnak a a Hawai’i szigetek kultúrája, történelme, hagyományai iránt.

         Az oldal ötlete úgy született meg, hogy évekkel ezelőtt tagja lettem egy olyan  Ohanának, nagy családnak ahol mindenki szívében hordozza a Hawai’i kultúra szeretetét és ennek kapcsán értéket közvetít. Hawai’i Hula táncot tanít vagy Hawai’i gyógyító tradíciókat Lomilomi masszázst, és szellemi tanításokat Hawai’i Huna, közvetít és az ősi tradíciókat tisztelve visz tovább. Irásban vagy képzőművészetben jeleníti meg a Hawai’i-ra jellemző sajátosságokat. 

         A Hawai’i forrás oldalt az Ohana bemutatása mellett, szubjektíven előválogatott ajánlónak is szánom. Az írások egyéni nézőpontja, nem zárja ki más nézőpontok és véleménynek igazságát, mint ahogyan a Hawai’i mesék és elbeszélések is szigetenként változnak. Keressük a hasonlót, ami összeköt bennünket. Az így összeadott tudásunk mint a Lei fűzér egy egy virága kapcsolódnak egy egységbe. Olyan forrásba ahová mindíg visszatérhetsz és feltöltődhetsz, új nézőpontokkal gazdagodva indulhatsz tovább.

Ha szeretnél csatlakozni hozzánk várunk szeretettel!

E Komo Mai! Jöjjetek!

Kövesi Adrienn

Tovább a bemutatkozásra

Written by

Hawaii Forrás